Αγαπητοί φίλοι

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την καλοσύνη και τον χρόνο σας, θα επιθυμούσαμε σας ξεναγήσουμε στους χώρους μα, να σας γνωρίσουμε τις ομορφιές τους, δημιουργώντας τις προθέσεις μιας καλής γνωριμίας και φιλίας μεταξύ μας.

Το κατάστημά μας από τα πλέον γνωστά της Αθήνας και ξεχωριστά στο είδος του, λειτουργεί από το 1983. Βρίσκεται στο Άνω Ελληνικό, στην οδό Γούναρη 42, σε ένα χώρο εμβαδού 1000 τ.μ, ο οποίος έχει διαμορφωθεί κατά τον πλέον άριστο αρχιτεκτονικό τρόπο σε χειμερινή κλιματιζόμενη αίθουσα και σε καλοκαιρινό υπαίθριο χώρο (κήπο).

Η χειμερινή κλιματιζόμενη αίθουσα μας, χωρητικότητας 220 ατόμων, έχει παραδοσιακό διάκοσμο, ντεκόρ με πλούσιες πανέμορφες πανοραμικές τοιχογραφίες από λαϊκά μοτίβα της Παλιάς Αθήνας, εντυπωσιακή ξύλινη χωριάτικη οροφή με αυθεντικούς πολυελαίους και παλαιά έπιπλα, ένας χώρος άνετος, ζεστός με προδιαγραφές σύγχρονες και λειτουργικές. Διαθέτει πίστα χορού, ζωντανή πλήρη ορχήστρα με τραγούδι και το ρεπερτόριο της καλύπτει όλα τα γούστα, εγγύηση για την ποιότητα της διασκέδασης των φίλων μας.

Ο κήπος μας, ο καλοκαιρινός υπαίθριος χώρος μας  χωρητικότητας 200 ατόμων επίσης κλιματιζόμενη, έχει διατηρήσει την φυσική του ομορφιά με πανύψηλα δέντρα, φυτά εποχής και λουλούδια, παραδοσιακό πλακόστρωτο με φυσική μορφή, πήλινα αγάλματα, πρασινάδες, παραδοσιακό παλαιό πηγάδι, γραφικά φωτιστικά φαναράκια και ανθισμένα παρτέρια, ένας χώρος που η φύση προίκισε με πλούσιο ντεκόρ και στο οποίο οι φίλοι και επισκέπτες μας απολαμβάνουν παραδεισένιο δροσερό περιβάλλον υψηλής αισθητικής, λαχταριστούς μεζέδες, άψογο σέρβις, οικογενειακή ατμόσφαιρα και ζωντανή μουσική με κιθάρα, μπουζούκι και τραγούδι. Καμάρι μας και θεματοφύλακας της δροσιάς και της καλοκαιρινής απόλαυσης του υπαίθριου χώρου μας είναι το πανύψηλο πεύκο που δεσπόζει, δροσίζει, ομορφαίνει και σκιάζει τον κήπο μας.

Η κουζίνα μας, με τους γευστικούς συνδυασμούς φαγητών, μεζέδων, ορεκτικών και τις ποικιλίες ποτών, είναι παραδοσιακή Ελληνική και Γαλλική, με δυνατότητα και ικανοποίηση όλες τις απαιτήσεις Ελλήνων και ξένων πελατών μας.

Η επίπλωση της ταβέρνας  «τα Λιθαρίτσια» διακρίνεται για το λεπτό της γούστο και ανανεώνεται συχνά, δημιουργώντας κάθε φορά νέα εικόνα στους τακτικούς μας πελάτες.

Ο φωτισμός των χώρων μας δένει αρμονικά με την φυσιογνωμία και το προφίλ του καταστήματος, δημιουργώντας έτσι μία εντυπωσιακή πανδαισία χρωμάτων, ήχων, φωτός και αρωμάτων, που ικανοποιεί όλες τις ανθρώπινες αισθήσεις.

Παρόλο ότι η εικόνα του καταστήματος  μας, η εσωτερική και εξωτερική, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα μας  με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, οι τιμές μας είναι τόσο προσιτές που ξαφνιάζουν και δίνουν την δυνατότητα στους φίλους μας και τις οικογένειές τους να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας φαγητό, διασκέδαση και άψογο σέρβις από ειδικευμένους επαγγελματίες σε ένα καλαίσθητο και ειδυλλιακό τοπίο.

Οι αίθουσές μας προσφέρονται και είναι ιδανικοί χώροι για επαγγελματικά γεύματα, οικογενειακές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και συνεστιάσεις συλλόγων-φορέων, δεξιώσεις γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων κ.λ.π.

Το κατάστημα μας έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς σημαίνουσες προσωπικότητες της Αθηναϊκής κοινωνίας και έχουν τιμήσεις με την εμπιστοσύνη τους Αθηναίοι από όλες τις περιοχές της Αττικής.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι «οι βραδιές στα Λιθαρίτσια» είναι ξεχωριστές και αξέχαστες, με αποτέλεσμα όλες μαζί και κάθε μια χωριστά να αποτελούν ολοκληρωμένες «γευστικές» προτάσεις απόλαυσης και διασκέδασης.

Σε ένα χώρο, που στολίζει την περιοχή μας και ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ποιότητα, την φαντασία και την συνεπεία, την άρτια οργάνωση και την επαγγελματική πείρα, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε το καλό φαγητό, το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, την ποιότητα της διασκέδασης και το κυριότερο «θα γίνουμε φίλοι».

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την τιμή
και για τον χρόνο σας.

Φιλικότατα για την Ταβέρνα  «Τα Λιθαρίτσια»
Φρειδερίκη Κρυστάλλη

 

Ταβέρνα   «Tα Λιθαρίτσια».
Γούναρη 42, 16777, Άνω Ελληνικό, Τηλ.: 210 – 9619193 – 9616126.
www.litharitsia.gr,  e-mail:info@litharitsia.gr
Υπεύθυνη καταστήματος και δημοσίων σχέσεων: Φρειδερίκη Κρυστάλλη. Κιν. :6974767090