ΜΕΝΟΥ Νο2
Πρώτο Πιάτο
Λιγκουίνι καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα & τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου.
ή
Σπαγγέτι Πομοντόρο ντι Νάπολι με φρέσκο βασιλικό.
Σαλάτες
Τρυφερά σαλατικά εποχής με σώς Βινεγκρέτ από λευκό βαλσάμικο,
κάπαρη , αγγουράκι τουρσί
& πέρλες κρεμμυδιού.
Κρύα Ορεκτικά
Τζατζίκι ή Τυροκαυτερή με καπνιστή πάπρικα.
Κυρίως Πιάτο
Χοιρινά Εσκαλόπ με σάλτσα από κρασί Πόρτο & μανιτάρια.
Συνοδεύεται από σπυρωτό πιλάφι με λαχανικά , μπρόκολο & καρότο στον ατμό.
ή
Σουβλάκι από φιλέτο κοτόπουλου (στήθος και μπούτι), μαριναρισμένα σε ελληνικά μπαχαρικά & σε σάλτσα γλυκιάς μουστάρδας.
Επιδόρπιο
Φρούτο εποχής
ή Σιμιγδαλένιος Χαλβάς
* Στο μενού συμπεριλαμβάνονται και τα ποτά
Κρασί Ζίτσα Λευκό & Roze,αναψυκτικά σε απεριόριστη κατανάλωση
Leave A Comment