ΜΕΝΟΥ Νο2

 

Πρώτο Πιάτο

Λιγκουίνι καρμπονάρα με καπνιστή πανσέτα & τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου.

ή

Σπαγγέτι Πομοντόρο ντι Νάπολι με φρέσκο βασιλικό.

 

Σαλάτες

Τρυφερά σαλατικά εποχής με σώς Βινεγκρέτ από λευκό βαλσάμικο,

κάπαρη , αγγουράκι τουρσί

& πέρλες κρεμμυδιού.

Κρύα Ορεκτικά

Τζατζίκι ή Τυροκαυτερή με καπνιστή πάπρικα.

 

Κυρίως Πιάτο

Χοιρινά Εσκαλόπ με σάλτσα από κρασί Πόρτο & μανιτάρια.

Συνοδεύεται από σπυρωτό πιλάφι με λαχανικά , μπρόκολο & καρότο στον ατμό.

ή

Σουβλάκι από φιλέτο κοτόπουλου (στήθος και μπούτι), μαριναρισμένα σε ελληνικά μπαχαρικά & σε σάλτσα γλυκιάς μουστάρδας.

 

Επιδόρπιο

Φρούτο εποχής

ή Σιμιγδαλένιος Χαλβάς

* Στο μενού συμπεριλαμβάνονται και τα ποτά

Κρασί Ζίτσα Λευκό & Roze,αναψυκτικά σε απεριόριστη κατανάλωση